Machines

Persen

Met merken als Sangiacomo, IMV, EMG, Pressmac, Stenhøj en Schaal heeft Belttech u veel te bieden als het op persbewerkingen aankomt. Dat geldt voor excenterpersen (mechanisch), maar ook voor hydraulische, servo-gestuurde, pneumatische en handbediende persen. Lees hier meer over de persen.

Coilverwerking

Met Dimeco hebben we een vertegenwoordiging in huis met een zeer breed leveringsprogramma voor haspels, richtmachines en aanvoerapparatuur. Aangevuld met Soprem, PA en Herrblitz, hebben wij voor iedere vraag een oplossing als het gaat om coilverwerking. Lees hier meer over de coilverwerking.

Laserbewerkingen

Lasersnijden, flexibeler kan het niet, zeker niet in combinatie met materiaal vanaf coil. Maar ook een ideale techniek voor het bewerken van buis en plaat, met Dimeco en Balliu altijd een passend antwoord op uw vraag. Lees hier meer over het lasersnijden.

Profileren

Vanuit het Spaanse Baskenland levert Dimeco profileerlijnen voor vele toepassingen, waaronder kabelgoten, magazijninrichtingen, verlichting, automotive en solar. Lees hier meer over de rolvormen.

Flexibel stansen

Al jarenlang een veel besproken onderwerp bij zowel OEM-ers als toeleveranciers; flexibiliteit. Dimeco heeft met de Linapunch (ponsnippelen vanaf coil) en de Flexipress (lange perstafel met stempelschuiven techniek) daarop het antwoord. Lees hier meer over flexibel stansen.

Perstoebehoren

Als aanvulling op de productiemachines levert Belttech ook bandsmering, gereedschapwissel- en spansystemen, coillaad- en opslagsystemen, perskrachtmeetsystemen, trillingdempers etc. Lees hier meer over de persen en toebehoren.