Lasersnijden

Lasersnijden, toegepast in de metaalbewerking, flexibeler kan het niet, zeker niet in combinatie met materiaal vanaf coil. Maar ook een ideale techniek voor het bewerken van buis en plaat. Met Dimeco en Balliu altijd een passend antwoord op uw vraag als het gaat om lasersnijden.

Apparatuur voor lasersnijden

Dimeco heeft jaren terug een geweldige productiemethode op de markt gebracht door een lasersnijder te combineren met een coilaanvoerlijn. Naast de flexibiliteit van het lasersnijden is er de grote hoeveelheid materiaal op een coil in vergelijking tot een plaatlaser met zijn complexe laadsysteem. Door de coilbreedte af te stemmen op de productbreedte kan er enorm veel materiaal bespaard worden met lasersnijden.

Lasersnijden is ook een ideale techniek voor het bewerken van buis en grillige vormen, het Belgisch Balliu is zeer oplossingsgericht en is sterk in klant specifieke toepassingen.

BALLIU De core business is de ontwikkeling en fabricage van LASER uitgeruste machines voor allerlei toepassingen en materialen. Of het nu een titanium frame voor een zonnebril is of de turbine van een straalmotor. De specialiteit omvat lasersnijden, laserlassen en lasercladding. Het vermogen om de machine aan te passen en te integreren aan de behoeften van de klant is de basis van het succes van Balliu.